Vaderstad is een merk van
Vaderstad

VÄDERSTAD reis

Ieder jaar reist Homburg Holland met circa 30 deelnemers af naar de hoofdvestiging van Väderstad in Zweden. We vliegen op Stockholm vanaf Amsterdam of Weeze, waarna een bus klaar staat om ons naar de fabriek te brengen. De reis duurt 3 dagen en kent verschillende onderdelen.

Op de 1e reisdag komen we 's middags aan bij het hotel en genieten daar van een welkomstdiner.
De tweede dag staat in het teken van Väderstad Tour day met o.a. een bezoek en rondleiding op de fabriek van Väderstad, bezoek aan een akkerbouwer, bijwonen van demonstraties en presentaties van de verschillende machines.
's Avonds staat er uiteraard weer een diner gepland.
De laatste dag wordt er nog iets 'speciaals' gedaan; het zij een extra bedrijfsbezoek of nog een bezoek aan de slijtagedelen testlocatie. In de middag vangt dan de terugvlucht aan waardoor men 's avonds weer landt in Weeze of Amsterdam.

Journalist Jan Ebinger schreef naar aanleiding van de reis in juni 2016 zijn bevindingen. Krijg door zijn verslag een indruk van de reis en klik op pagina 1 of pagina 2.

Hieronder kunt u een korte impressie zien.

Wilt u een keer mee? U bent van harte welkom! Naast Väderstad klanten, geinteresseerde potentiele klanten en pers gaan uiteraard onze HOMBURG HOLLAND productspecialisten mee als host.
Belt u voor meer informatie naar telnr. 058 257 15 55.

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!