Vaderstad is een merk van
Vaderstad

Garantie

Väderstad introduceert twee jaar garantie

Kwaliteit betaalt zich altijd terug op de lange duur. Väderstad weet dat een geode kwaliteit hetzelfde is als klanttevredenheid. Deze kennis beïnvloedt alle aspecten van het werk, de materiaalkeuze en testmethodes tijdens de ontwikkeling van de Väderstad producten.

Tijdens het selecteren van materialen en componenten kiest Väderstad vaak de duurdere versie wanneer dit een langere levensduur garandeert. Een machine die voor een lange tijd probleemloos werkt met een hoge occasion verkoopwaarde is altijd goedkoper op de lange duur en niet in de laatste plaats: prettig om mee te werken.

Vroeg testen van verschillende oplossingen

Tijdens de ontwikkeling test Väderstad diverse technische oplossingen in computer stress-simulaties en in de praktijk door de inzet van prototypes.

Industrieel testen

Gedurende haar 50 jarige historie heeft Väderstad een industriële testafdeling opgebouwd met diverse testopstellingen. Dit heeft geresulteerd in een rijke ervaring, waarbij de testen in korte tijd een wetenschappelijk onderbouwde analyse geven van teelttechniekoplossingen.

Testen in de steengroeve

De ultieme test voor nieuw ontwikkelde machines wordt gedaan in een steengroeve vlakbij de Väderstad fabriek. Tijdens deze intensieve test worden Väderstad machines aan de zwaarste omstandigheden bloot gesteld. Pas nadat de machine slaagt voor deze zware finale test is de Väderstad machine praktijkklaar.

Systematisch werken

Toeleveranciers en de productie-units van Väderstad werken systematisch op basis van testen, bemonsteren en analyseren.

Service

Goed opgeleide servicemensen zijn altijd snel te bereiken wanneer er zich onverhoopt problemen voordoen. Alle Väderstad activiteiten zijn gebaseerd op maximale klanttevredenheid.

Twee jaar garantie

Väderstad introduceert twee jaar garantie ter onderstreping van de geleverde kwaliteit. Väderstad is trots op haar producten en wil dit gevoel graag delen met haar klanten. Väderstad is zonder twijfel de juiste handelspartner.

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!