Vaderstad is een merk van
Vaderstad

Vlaamse dealers stellen zich voor!

Het wordt tijd dat wij u de Vlaamse dealers van Väderstad presenteren. Hieronder leest u meer over de drie dealers, contactgegevens enz.

Ag Services
Gelegen in Zinnik (tussen Brussel en Bergen - België) zijn we al vele jaren actief in de landbouwsector. AG Services Soignies is voortdurend op zoek naar materiaal van betere waarde.
Voor het onderhoud van uw apparatuur staat bovendien een team specialisten voor u klaar en kan u voor elk probleem een professionele oplossing bieden. Uw succes is ons succes!

oliviervanwambeke@agservices.be | Telnr. 0032 471-459 892

Logo Ag Services

Van Haute Landbouwmachines
Bij ons kan u terecht voor alle kleine en grote machines, zowel voor de particulier als de professional. Dit zowel voor landbouw, industrie als voor tuin en park.
Naast verkoop, staan wij door onze jarenlange ervaring ook garant voor een professionele en snelle service bij herstelling. Wij staan u eveneens graag met raad en daad bij, wanneer u meer info zoekt, of wenst over te gaan tot aankoop van een machine, dit steeds binnen uw budget en geheel volgens uw noden.
Dus aarzel niet - mocht u vragen hebben - ons te contacteren.
Wij heten u dan ook graag welkom in onze showroom, waar wij samen met u de gepaste keuze maken.

bavo@vanhaute-landbouwmachines.be | Telnr. 0032 479-888 821 

Cuyckens NV
De nv CUYCKENS, gevestigd in het hart van Wallonië, is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in reconditionering, aanpassing, onderhoud en verkoop van landbouwmateriaal. In onze regio zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevende leider in de distributie van tractoren, maaidorsmachines en andere landbouwmachines, maar tegenwoordig reiken onze activiteiten ver buiten de grenzen van onze regio.

info@cuyckens.com | Telnr. 0032 19 51 37 38 

< Terug naar overzicht

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!