Vaderstad is een merk van
Vaderstad

Väderstad geeft levenslange garantie op schijven!

Omdat Väderstad koploper is op het gebied van kwaliteit en prestaties, introduceren wij nu levenslange garantie op originele schijven.  Als een schijf tijdens zijn levensduur gebreken vertoont, vervangt Väderstad deze gratis.

Mattias Hovnert, directeur verkoop en marketing bij Väderstad: "Het feit dat Väderstad zelf zijn slijtdelen produceert, is uniek in de markt en geeft ons volledige controle over het productieproces. Wij vertrouwen op de kwaliteit van onze producten en willen uiteraard dat onze klanten zich zeker voelen in hun keuze voor Väderstad als partner."

Väderstad-schijven worden gemaakt van Zweeds V55-kwaliteitsstaal in onze eigen onderdelenfabriek SPH (Svensk Presshärdning), vlakbij onze werktuigenfabriek en ons hoofdkantoor in Zweden. De productie voldoet aan dezelfde strenge eisen als alle andere Väderstad-producten. Alles bij elkaar genomen vormt dat de garantie dat de klant de best mogelijke waarde krijgt.

Nogmaals Mattias Hovnert: “Als u uw Väderstad-machine altijd voorziet van duurzame, originele en kwalitatief hoogwaardige Väderstad-onderdelen, blijft u verzekerd van de topprestaties en -resultaten die de reden waren om juist voor deze machine te kiezen. Zo verlaagt u de kosten per hectare en maximaliseert u uw winst."

De levenslange garantie die Väderstad geeft, geldt voor originele schijven van het productiejaar 2018, vanaf oktober 2017. Als teken van de hoge kwaliteit van het staal en de productieprocessen zijn alle originele Väderstad-schijven voorzien van de aanduiding ‘V-55’.

< Terug naar overzicht

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!