Vaderstad is een merk van
Vaderstad

Väderstad gaf demonstratie in groenbemester

In december vond er vanuit Stichting Veldleeuwerik een georganiseeerde demonstratie plaats voor het onderwerken van groenbemester. Homburg Holland demonstreerde daar 2 machines:
- Carrier 300 met CrossCutter Disk: snijdt de groenbemester en maakt de bodem niet onnodig diep los. 
- TopDown 300: de meest veelzijdige cultivator met grote capaciteit, leverbaar in werkbreedtes van 3 tot 9 meter.

Hieronder ziet u een verslag gemaakt, door Trekkerweb. 

Trekkerweb: Väderstad topdown 300 maakt korte metten met groenbemester

De TopDown 300: de meest veelzijdige cultivator met grote capaciteit, leverbaar in werkbreedtes van 3 tot 9 meter.

TopDown is een robuuste multipurpose-cultivator, waarmee in één werkgang de grond kan worden aangedrukt en zowel een oppervlakkige als een diepe grondbewerking kan worden uitgevoerd.
De drie bewerkingen, die elk afzonderlijk instelbaar zijn, bieden de mogelijkheid om het resultaat van de bewerkingen aan te passen aan verschillende omstandigheden.

De TopDown 300 t/m 900, met een schijfafstand van 12,5 cm, een tandafstand van 27 cm en een instelbare hydraulische stenenbeveiliging tot 700 kg, kan bewerkingen uitvoeren tot een diepte van 30 cm. Uitgerust met DeepLoosening-beitels is die diepte zelfs 40 cm. 
De TopDown 300 t/m 900 is leverbaar in werkbreedtes van 2,65 tot 9,10 meter. In opgeklapte toestand is de transportbreedte van de TopDown 300 t/m 700 3,0 meter, terwijl die bij de TopDown 900 in dat geval 5,0 meter bedraagt.

De meest flexibele oplossing voor ondiep en diep cultiveren met één machine. Talloze mogelijkheden dankzij combi van schijfeg, cultivator en de pakkerwals. Verkrijgbaar met verschillende beitels, vleugelscharen en woelerpunten. BioDrill is als optie leverbaar.

< Terug naar overzicht

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!