Vaderstad is een merk van
Vaderstad

Basis agronomie

Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland.
Het doel van de Homburg Holland Academy is het delen van informatie. Van elkaar leren en kennisoverdracht vinden we belangrijk.
Homburg Holland levert in Nederland de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechnieken met name op gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechnieken. Zo ook de producten van Väderstad.

Väderstad ontwikkelt al sinds de jaren '60 grondbewerkingsmethoden en ontwikkelt en produceert zaaimachines, cultivators, eggen en pakkerrollen. Het doel van Väderstad is, door hun nieuwsgierigheid en voortdurende wens tot verbetering van machines, om de werkzaamheden van boeren te verlichten en te vereenvoudigen. De ambitie van Väderstad is om machines vanuit de agronomie te ontwikkelen die verschillende taken uitvoeren, met een hoge werksnelheid, in een enkele doorgang. Dit levert een maximale opbrengst, terwijl de boer tijd, energie en geld bespaart.

Om u zo goed mogelijk te informeren over de producten van Väderstad en onze kennis over ‘Basis Agronomie’ met u te delen, vindt u hier alle informatie die u nodig heeft over bodemkundig principes, zaaibedden, bodemanalyse & bescherming, en over de natuur het werk laten doen.

Homburg Holland levert de beste en meest geavanceerde precisielandbouwtechniek met name op het gebied van gewasbescherming, grondbewerking en zaaitechniek. Service en customer care zijn de keywords voor Homburg Holland. Homburg Holland is de wereldleider betreffende onderhoud van drainage systemen.

Deel deze pagina via

Blijf op de hoogte en volg ons op social media of schrijf u in voor de nieuwsbrief!